Alla inlägg under april 2011

Av Sandra Kuusinen - 29 april 2011 22:20

Nu är 4 veckor gjorda på Rygg Institutet i Sundsvall =/ Känns lite tråkigt att det är över nu, och att man inte ska tillbaka på söndag kväll. Har haft 4 otroligt spännande och lärorika veckor. Man har fått mycket hjälp med träning, dom har tagit hand om oss på ett otroligt bra sätt, ringt överallt åt oss, försäkringskassa, arbetsförmedlingen, läkare.. Ja allt. Dom har stöttat oss, skrattat med oss och gråtit med oss. Dom har hjälpt oss att hitta oss själva, och det viktigaste, att hitta rätt träning och rätt utrustning åt oss. Kommer att sakna alla som har varit där för oss under alla dessa veckor. 

Och sen alla i vårat team, kan ju inte mer än säga att vårat team var underbart. Fick så bra kontakt med dom, och även vi har skrattat och gett varandra råd. Eller jag har väl inte gett så mycket råd, men fått mycket råd av alla i gruppen :P 

Nu väntar man bara på att det ska gå 6 månader så man får träffa alla igen :D


För att sammanfatta det hela, så har jag haft 4 helt grymma veckor. 

Har lärt mig så mycket. Och har fått så mycket insikt i mig själv. Och fått veta saker om mig själv som jag inte visste. Fick även prata med en psykolog där nere, och han fick fram såå mycket om mig själv som jag har funderat på länge nu, och det fick han ur mig på bara inom en halv timme. Han fick även fram personliga saker om mig själv på bara en halv timme som jag inte visste att jag hade mått dåligt över. Vet att jag mår dåligt ibland och så, och han kunde lura fram vad det var som gör att jag mår dåligt över, och dom sakerna visste jag inte enst att jag mådde dåligt över.. Eller.. Jag hade inte listat ut det. men det gjorde han.


Nä, nu ska jag nog lägga mig i sängen. Är helt slut efter dom här veckorna :) Huvudet är fullt med nya saker och ny information :P Så nu säger jag God Natt på er alla och hoppas att ni får sova gott :)

Av Sandra Kuusinen - 1 april 2011 23:02

Idag har jag och lillan varit inne på Knasiga Kojan med Frida:) Hade det väldigt trevligt :) Sen ikväll så har jag och älskling sett på lite film och tagit oss ett glas vin. Det var väldigt mysig. Men nu ligger vi i sängen och älskling har redan somnat han :) Och jag ligger vaken som vanligt :P Men ska snart slå igen och sova lite :)

I morgon blir det en lugn dag. Om det är soligt och fint så blir det nog och vara ute och gå och leka med lillan :) Ska även försöka städa min bil lite hade jag tänkt ;P

Sen blir det bara och umgås en massa med lillan och se på lite film, äta gott och mysa på kvällen:) På söndag är min sista dag och mysa och umgås med familjen innan jag far och är borta tills på Torsdag kväll =/ Så då ska jag, lillan och älskling fara in till stan och ta en hel dag med lillan :) Sen blir det hem och mysa med lillan tills hon ska lägga sig, sen drar jag mig ner till Sundsvall. Tänker fara då hon lagt sig, annars kommer det bli för jobbigt och fara för mig och lämna hon. Gruvar mig men längtar lite på samma sätt. Gruvar mig för att vara borta från min familj så länge, och så ofta. Är speciellt jobbigt då man är van att vara hemma med dom och alltid sova i sin egen säng bredvid älskling och väckas upp av en morgon pigg liten dam på morgonen som kommer och lägger sig bredvid mig och viskar i mitt öra; Apa film (Nicke Nyfiken) :P hehe.. Men längtar på samma gång att få komma igång med min behandling så man kanske blir bra i ryggen, och kan börja göra mer med lillan, och inte ha lika ont varje dag. Känns speciellt jobbigt dom dagarna jag har som mest ont, och då hon ser barna leka ute, och hon vill också gå ut, men att jag inte kan/orkar pga min värk i ryggen. Så jag längtar tills jag bara kan klä på hon varje dag och vara ute och leka med hon och vara ute och gå med hon och så.. Så det är de som är det posetiva med att fara iväg och hoppas på att jag blir bra..


Nä, nu säger jag god natt och sov gott till alla <3


Jag är såå stolt över min fina familj. Och inget kan någonsin förstöra det band vi har till varandra. Jag älskar min underbara och fina sambo över allt annat. Och jag älskar min underbara och älskade dotter mer än någonsin i denna värld. Kan nog inte älska någon/några andra så mycket som jag älskar dom. Eller jo, jag älskar ju min mamma, min pappa och mina syskon också över allt annat.

Att skapa en egen familj, är det bästa någonsin, och dom är det absolut bästa som finns för mig. Ni är mina allt i denna värld   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011
>>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards